Jeppe Wikström är en uppskattad och erfaren föredragshållare. Till sina bilder berättar han på ett medryckande sätt om Stockholm, skärgården eller om de stora fotografiska projekt som han lett. Han är också en erfaren moderator som kan leda ett seminarium eller en pandeldebatt. Jeppe är tvåspråkig och kan alltså hålla samtliga föredrag även på engelska.

Hans föredrag omfattar bland annat:

Att leda kreativa projekt

Jeppe Wikström är en av Sveriges mest erfarna projektledare. Han har lett över hundra stora projekt som har inneburit stora utmaningar. Han berättar på ett underhållande och inspirerande sätt om konsten att leda projekt nyskapande och ibland gränslösa projekt.

A Day in The World

Världens största dokumentation av en enda dag. Människor i över 160 länder tog miljontals bilder och de bästa valdes ut till bok och utställning. En storslagen resa genom vardagsslit och vardagslycka – ett självporträtt av världen.

Fred – 100 röster mot våld och krig

Sverige har haft fred i över 200 år. Men hur är det med den lilla freden, den på gator och skolgårdar – eller i hemmen. Prisbelönt projekt där boken postades gratis hem till Sveriges alla 16-åringar. Bilder och texter som berör, skakar om och sporrar till handling.

Havsskärgård

En storslagen bildberättelse från ett av värdens vackraste och mest särpräglade landskap. Jeppes personliga skildring av Stockholms norra ytterskärgård inspirerar och berör.

En dag i Sverige

Under 24 timmar tog över 3 000 fotografer på allt mellan himmel och jord – en helt vanlig dag i Sverige. En fascinerande resa genom vardagssverige – som är både tankeväckande, komisk och inspirerande

Stockholm

Jeppe Wikström har flera olika föredrag om Stockholm, som kan berättas separat eller kombineras. 

 

Vid förfrågningar, vänligen kontakta

www.skillspartner.se

www.talarforum.se/jeppe.wikstrom

110511_EGS_9547.JPG